Verde - viață

Verde - viață
AM fost de curând într-o tabără experiențială în zona Sarmisegetusa, un loc mistic, plin de energie ancestrală, divină, eternă.

Vă las aici ceea ce mi-a revelat mie această poza cu verde - un mesaj pentru mine și pentru tine, care ești o proiecție a mea, pentru că suntem toți conectați și UNUL există în fiecare dintre noi!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dintotdeauna verdele crud din natură îmi încântă ochiul și sufletul , simt cum tot corpul și mintea îmi sunt inundate de bucurie, de viață, de energie. Iubesc verdele!


Noi avem un ocean de gânduri în fiecare zi și de noi depinde pe care dintre ele le alegem pentru a ne bucura viața și la care dăm drumul și ne eliberăm de ceea ce nu ne mai este de folos. (frunzele maro)

Poate nu e cel mai simplu lucru să fii doar un observator al propriilor tale gânduri și emoții sau să accepți că tu ești singurul responsabil de viața ta.

Chiar dacă în trecut ai experimentat lucruri dureroase, astăzi ești AICI, în viață, și poți SIMȚI, VEDEA și te poți BUCURA de ceea ce EȘTI. Știi că trecutul tău nu mai are putere asupra ta pentru că tu ai evoluat și ești ceea ce ești astăzi și datorită trecutului tău, a experiențelor, a trăirilor și gândurilor tale.

Întoarce-te în natură ori de câte ori simți nevoia să te conectezi și să te reconectezi la energia vitală infinită. Eliberează-te de gândurile și emoțiile care nu îți mai folosesc și umple-ți inima și mintea de verde, de viață, de energie.

Lasă umbrele trecutului în urmă (poziția personajului din imagine văzut din spate) și încântă-ți privirea și sufletul de viitorul plin de viață, de energie, de optimism (pajiștea verde către care privește omul din poză).

Simte mirosul proaspăt al ierbii cum îți pătrunde în corp și în minte atât de profund și parcă te umple de viață și de bucurie.

Bucură-te de ceea ce ești AICI și ACUM!

Fii unul cu natura și cu tot ceea ce te înconjoară și simte energia divină, energia sursă în toți și în toate!
 

Suport clienti Luni - Vineri 08.30 - 18.30, Sâmbăta 09.00 -16.00

0723317717 contact@emaginarium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!